Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temalari ~ Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 128.Bölümü izle , Son Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle

Kurtlar vadisi Pusu Son Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 128.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 130.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 133.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 134.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 135.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 136.Bölüm izle

19 Ocak 2012 Perşembe

Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temalari

Merhaba Webmaster Kardeşlerim ;
Hooop ben geldim millet seo yarışması varmış ilk öylesine denemelik giricem ondan sonra belki durama göre katılırım. Fiyat düşük ama olsun önemli olan zevk değilmi rekabet nekadar yüksek olursa okadar zevkli bir yarışma olur başlayalım isterseniz makalemden biliyorsunuz ben makale ve tanıtım yazısında uzman bir kişilik olduğumdan makaleyi uzun ve anlamlı kelimeler ile tutmaya çalışacağım her neyse baştan söyleyeyim yazıyı çalmak çırpmak yontmak ceplemek yok burda yarışma yapıyoruz hepimiz kapiş baştan söyleyelim. Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları hadi bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz kelime buymuş ama yinede kontrol lazım bir bakalım. Ufak bir analiz ve Son 2 -1 -0 START !

seo sitelerine ihtiyaç herzaman vardır. Yapılan yardımlaşma ve ipuçları sayesinde websitenin ilacı olan seo hakkında hergeçen gün yeni yeni bilgiler elde etmekteyiz. Seo arama motoru optimasyonu bilen bir sistemdir. Bu sistemde arama motorlarının çizm,i olduğu algoritma vardır ve bu algoritmayı zorlayacak prosodür ve taktikler vardır. Ben kendimden örnek verirsem seo hakkında yazılarımda vardır ve seo kelimesinde’ de 4. sayfada bulunmaktayım tabiki bu çıkar veya artar tamamen google amcanın taktirine kalmış bir olaydır. Bu kaynaklar hakkkında biraz konuşmak gerekirse ;
http://www.gunceliste.com/wp-content/uploads/Sibersahne-Seo-Webmaster-forum-ve-Blogger-Temalar%C4%B1.gifTürkiyede ve dünyada webmaster forum sitelerine rehabet oldukça fazladır. Yardım ve destek amaçlı tüm webmasterlar bu ve bu gibi noktalarda bulundukları ile birlikte bir çok işlemlerde kullanılabilir. Gerek satış olsun  gerek bilgi alışverişi olsun gerekse webmaster dayanışmaları olsun tartışmaları olsun genelde hoş ve tatlı sohbetler oluşur ve bilgi paylaşılır.
Ücretsiz blog sistemleri vardır bedava hizmet veren bunlardan biride ve en büyüğüde blogger’dir. Şüphesiz ki blogger hepimizin var zevkli bir iş blogculuk yazılar yazmak ve bu yazıları yayınlamak okurlar falan benim hala şuan daha sevdiğim en iyi işlerden biridir. Bir çok hazır ve güzel blogger temaları ve şablonları bulunmaktadır. Bunlardan kendinize en çok yakıştırdığınız temaları seçip kendinize en uygun bir şekilde yolunuza devam edebilirsiniz.
Teşekkürler herkese iyi eğlenceler ve herkese başarılar. Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları başlıklı yarışma makalem budur arkadaşlar.
Seo Yarışması ~ Seo yarışmaları miktarı ve ya hediyesi ne olursa olsun katınılması lazım misal ben parasında olmayan biriyim,  sadece zevk  ve eklence amacında bu işi yapmaktayım. Fuub’da yazanlardan gördüm okadar paraya amamelik yapılırmı vs gibi mesajlar yazan arkadaşa sadece gülüyorum el altından seoculuk yapıyor sanırım ver 2000 tl yi uçuruyum diyor domaini rüyasında seo yapmış heralde o arkadaş. Yada seo adına kafasına birşeyler çarpmış olsa gerek.
Diyorum ki; Önemli olan miktar değil yapılan iştir.
Seo neden gerekir ki ? hiç düşündünüzmü seo bir web sitesinin arama motorunda daha iyi yerlere gelmesini sağlar yani seo = hit+arama motoru= $ anlatabildimmi seonun kısaca bize verdikleri bunlardır ozden.com olarak bizde bunların taktiklerini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Tabiki istisnalar kaideyi bozmuyoruz bu gidişimizi engelleyici hareketler ve bir takım propagandalar sürdürülmektedir. Bu sektörün içinde olmadığınıza çok şükredin bu sektörde bağzı insanlar vardır iyidir. Bağzıları vardır iyi gözükür ama arkanızdan oynar. Bağzıları vardır adını anmanıza deymez. Artık nedendir bilinmez herkes seo ya yöneldi birşeyler yapma derdinde millet seo adına napıcaksınız ? algoritmayımı kırıcaksınız  :)   hadi bekleyelim kırılsın algoritma . siz devam edin böyle işler peşinde koşmaya anca koşarsınız.
Ben Nededim ? Yazımı Çalma Demedimmi ? Arkadaş daha 2 gün oldu yazıyı yazalı çalmışlar ya bu nasıl bir iş yapamıyosan bırak bu işi git bebelerle takılın seo yarışması yapıyoruz burda bu yarışma yarışma olmaktan çıktı referanduma doğru gidiyor.  Bir makale yazma kabiliyetin yoksa senin gibi webmasterin. Neyse arkadaş helalide haramıda hoş olsun sana bugunlerde zaten başımdan eksik olmuyor böyle işler hep beni buluyor.
http://www.gunceliste.com/wp-content/uploads/internet-tutulmas%C4%B11.jpgBişe sölemek istemiyorum arkadaşlar sadece çalanı kınıyorum okadar. Neyse başka siteden deneyelim şansımızı bizde Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları kelimesi zor bişe değil zaten 2 dakkalık bişe millet böyle birbirinden çaldığına göre kolay bişe olsa gerek zaten o site sayılırsa çekilicem yarışmadan :) bakalım site yarışma makalesi olarak sayılacakmı sayılırsa zaten böyle yarışmanın ben :D değilmi ama ? en güzel yazan 1. olsun niye çalıyor niye webmaster nie sitesi var niye blogu varki böyle insanların konusmaya hakkı yok gerçi ama bunlara kısaca hırsız diyorlar.




{lang: 'tr'}
Bir önceki yazımız olan SeoHocasi.com 2. Yıldönümü Hediyeleri başlıklı makalemizde fuub çekilişleri ve seohocasi hakkında bilgiler verilmektedir.