Kurtlar Vadisi Pusu 94.Bölüm özeti,23 Eylül ~ Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 128.Bölümü izle , Son Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle

Kurtlar vadisi Pusu Son Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 128.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 129.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 130.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 131.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 132.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 133.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 134.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 135.Bölüm izle
Kurtlar Vadisi Pusu 136.Bölüm izle

19 Eylül 2010 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 94.Bölüm özeti,23 Eylül


Kurtlar vadisi pusu 7 ekim günü atv ekranlarında başlaması bekleniyordu. Ama bir değişiklik yapıldı. Kurtlar vadisi pusu 94.bölümüyle 23 eylül perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. Kurtlar vadisi pusu 23 eylül özeti.
Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Özeti
Ekranların fenomen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu" yeni bölümleri ile eylül ayından itibaren Atv' de olacak. Merak edilen tüm sorular yine "Kurtlar Vadisi günü" ve "Kurtlar Vadisi saatinde" çok yakında cevap bulacak. Yeni sezonda neler olacak? İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay’da 4 polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Polat Alemdar, eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar vermiştir. Ancak, 4 polisi şehit eden timin İncirlik’te olduğunu öğrendikten sonra, son bir kez bu timi ele geçirmek ve İncirlik’te dönen nükleer silah pazarlığını bozmak için harekete geçecektir. Polat Alemdar, terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre edecektir.

Kurtlar vadisi pusu 95.bölüm,kurtlar vadisi pusu 95.bölüm özeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder